Haber

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Talas ilçesini ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrenci dostu ve tarihi Talas ilçesini ziyaret ederek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr., ilçe ziyaretleriyle birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledi. Memduh Büyükkılıç bu kapsamda Talas Belediyesi’ni ziyaret etti. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, “Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı ziyaret ederek güzel ilçemizde devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Değerli belediye başkanımıza ve ekibine misafirperverliklerinden ve temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum. işlerinde şanslılar.” Ziyarette Talas ilçesinde yapılan, devam eden ve programa dahil olan yatırımlar ve ilçe belediyesine sunulan hizmetler ile ilçenin geleceğine yönelik projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Talas Belediye Başkanı Yalçın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçeye verdiği destek ve yatırımlardan dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu